+36 (52) 501 876
4031 Debrecen,
Richter Gedeon u. 15.

Szolgáltatásaink áttekintése

 • Fémmegmunkálás
   

  A legmodernebb CNC-vezérlésű automata esztergákkal, megmunkáló központokkal, hagyományos és különleges gépekkel a lehető legnagyobb mértékben meg tudunk felelni a megmunkálási követelményeknek.

  CNC eszterga és maró gépeken gyártunk különféle igényes alkatrészeket. Számunkra kihívás az egyedi kis sorozatú prototípus alkatrészek, termékek gyártása.

   

 • Fémszerkezet gyártás,
  szerelés

  A külső partner által megvalósított részegység szerelés nyilvánvaló termelékenységi előnyöket nyújt a megrendelő számára. Ennek fontos előfeltétele, hogy a partner átfogó know-how-al, innovatív gyártási módszerekkel és megfelelő gépparkkal rendelkezzen. Vállalatunk a DIN EN 287-1 szerint minősített a CO² | Argon | kevertgáz eljárásokkal történő hegesztésre.

   

 • Mérnöki
  szolgáltatás

  Partnereink növekvő igényeinek megfelelően a legmodernebb tervező szoftverekkel dolgozzuk ki a részleteket.

  Prototípus tervezés során egyedileg készített 3D tervek elkészítésével támogatjuk a gyártásunkat és a partnereinket.

   

 

Európa szerte megtalálhatóak a termékeink

Felületkezelési technikáink

RAL szerinti iparifestés, RAL szerinti porfestés, KTL-bevonás, galvanikus horganyzás, galvanikus és vegyi nikkelezés, keménykrómozás nitridálás, plazmanitridálás teniferezés, tűzihorganyzás, eloxálás, keményeloxálás

mérnöki szolgáltatás

Állandóan növekvő tapasztalatunk révén abban a helyzetben vagyunk, hogy nemcsak Production-Engineering-re, tehát a gyártástechnológia továbbfejlesztésére vállalkozunk, hanem termékfejlesztést (Design-Engineering) is tudunk kínálni.

Logisztika

Logisztika alatt a javak tervezésének, előállításának és ellenőrzésének,  az áru kiszállítási- és fogadási pontok közötti raktározásának, a költségek és a hatékonysági célok figyelembevételével történő vevőorientált folyamatát értjük.

Számunkra kötelező a minőség, a precizitás, a határidők betartása és a kommunikáció.

A LEGKÜLÖNBÖZŐBB MECHANIKUS GYÁRTÁSBÓL SZÁRMAZÓ ALKATRÉSZEKET, PNEUMATIKUS ELEMEKET SZERELJÜK ÖSSZE KOMPLETT VAGY FÉLKÉSZ ELEKTROMECHANIKUS SZERELVÉNYEKKÉ, SZERELÉSICSOPORTOKKÁ ÉS GÉP- ELEMEKKÉ.